Het zal jullie waarschijnlijk niet ontgaan zijn, maar op 21 augustus is de doorkomst van de Vuelta in Oosterhout. De wielrenners banen zich deze dag een weg door onze provincie, van Breda naar Breda met in het begin van de middag de doorkomst in Oosterhout.

Naar aanloop van dit speciale moment organiseren wij diverse activiteiten, gerelateerd aan deze wielerronde. Dit betekent dat op de avond voorafgaand aan de doorkomst, zaterdag 20 augustus, de kantine van VV Oosterhout, op Sportpark de Contreie omgetoverd wordt tot een Wieler-Café. In het Wieler-Café zullen veel mooie wielermomenten voorbij komen; EUROSPORT is er met een life Podcast met o.a. Bobbie Traksel. Hij zal terugkijken op de eerste en tweede etappe en blikt vooruit op de derde etappe die Oosterhout dus zal passeren.

Daarnaast komt ook Rein Lambregts langs; wij kijken met hem terug op mooie historische beelden en verhalen van West-Brabantse deelnemers aan La Vuelta. Het Wieler-Café wordt afgesloten met de traditionele wielerquiz ‘Petje op – petje af’.

Onder het genot van een koffie/thee en een hapje verwelkomen wij jullie graag op zaterdagavond 20 augustus om 19.30 uur op het sportpark de Contreie.

Voor slechts € 7,50,- kun je hierbij zijn!

Kaarten zijn te bestellen bij;

Sjef van Delft | 06 – 54 98 59 13 | sjef@metmesenvork.nl

Ad Jespers | 06 – 12 71 73 50 | info@ajespers.eu