Zondag 28 augustus verdedigden op een zonovergoten parcours Finn Klaus, Levi van der Kaa en Loek Graafmans bij de jeugd in de Ronde van Gedempte Haven in Bergen op Zoom de kleuren van wielervereniging JEGG-DJR Academy.

Levi van der Kaa en Finn Klaus op jacht naar de vroege vluchter

Levi en Finn streden in de categorie 4 om podiumplaatsen met de rest van de deelnemers. Halverwege koers sprong een vluchter weg uit het peloton en sloegen de beide kleppers van JEGG-DJR Academy de handen ineen om hem terug te halen. De finale mondde uit in een superspannende sprint waarbij Finn en Levi respectievelijk met minimaal verschil als tweede en derde over meet kwamen.

Loek Graafmans aan de start

Loek Graafmans moest het in zijn eentje in het peloton doen in categorie 7 in een koers die vanaf het begin al hard werd gemaakt door de verschillende sterke kleppers. Loek liet zich niet onbetuigd en wist uiteindelijk als tiende te finishen.