Michiel van Vliet werd afgelopen zondag 11 september 3e in de 7e editie van ‘La BerCycle Classic’. Een lastige koers met een geaccidenteerd parcours rondom het kasteel van Berzy-le-Sec een Frans dorpje met bijna 400 inwoners gelegen ten westen van Reims.

Michiel van Vliet, Yorrick Brethouwer en Jari Prins reden ‘s-morgens met de ploegentijdrit over 10,9 km al naar de derde plaats. Een goede warming-up voor de lastige wegwedstrijd ‘s-middags over 113,9 kilometer. Met de finish bergop in Berzy-le-Sec, voelde Michiel dat hij mogelijkheden had en ook Yorrick en Jari hadden er na de ploegentijdrit een goed gevoel bij. Dat ze bij de eerste tien konden rijden zat er dik in. Maar het moest nog wel gebeuren. Uiteindelijk wist Michiel als derde over de finish te komen en wisten Yorrick met zijn vijfde plaats en Jari met de negende plaats ook in de toptien van de koers te eindigen.