Victor Hugo Brenders en Raf de Caluwé wisten afgelopen zondag 11 september allebei als derde over de finish te gaan in twee Vlaamse koersen. In het West Vlaamse Waarloos – gemeente Kontich- was Raf de Caluwé sterk in een harde koers en zorgde op die manier dat hij de derde plaats in de wacht wist te slepen.

In Arendonk waren Victor en zijn ploeggenoot Denley van Wijnbergen nadrukkelijk in de koers aanwezig. Met een koers van 11 ronden over 66 kilometer was het voor beiden ook zaak om bij de les te blijven. In de derde ronde ontstond er een kopgroep van 9 renners met daarin sprintkanon Victor en zijn ploeggenoot Denley. De kopgroep wist uit de greep van het peloton te blijven en in de finale stormden ze met zijn negenen op de streep af en kon Victor een derde plaats bemachtigen en sloot Denley de rij met een verdiende 9e plaats.