Zaterdag 17 september stond er een kennismakingsdag voor het komende seizoen 2023 voor de dames-categorie van  wielervereneigine JEGG – DJR Academy op de planning.  Een dag voor huidige en nieuwe leden, maar ook voor rensters die eens een kijkje wilde nemen bij ons damesteam.

Ondanks de slechte weersvoorspellingen zijn we met zijn allen afgereisd naar het Limburgse landschap (Landal De Cauberg). De weergoden waren ons gelukkig gunstig gezind, want op een regenbui na, net voor vertrek, is het helemaal droog gebleven en kwam het zonnetje er zelfs doorheen.

Wat zorgde voor een mooie fietstocht. Sommige reden 60km, andere 80km. Allemaal onder leiding van toekomstige ploegleiders Eric Verstraten en René Eickhof en op de fiets vergezeld door de LIV-rensters en ‘JEGG-DJR Academy’ leden Quinty Ton en Thalita de Jong.

Na het fietsen, was het tijd voor wat indoor gezelligheid onder het genot van een hapje en drankje. Met een onverwachtse uitdaging in de vorm van een spelletje werd de dag met zijn allen afgesloten.  Een sportieve en interactieve dag, maar bovenal een gezellige dag. Welke zeker vraagt om een vervolg.