Victor Hugo Brenders is zondag 18 september bij de nieuwelingen als 2e geëindigd in het in eindklassement  van de  Hoogeland Tweedaagse, namens district Zuid-West. De Hoogeland Tweedaagse werd verreden op de wielerbaan in het Groningse Veendam. Het waren wedstrijden in het kader van de districtscompetitie.

Namens wielervereniging JEGG-DJR Academy verschenen naast Victor ook Denley van Wijnbergen en Mark Mandemaker  succesvol aan de start. In de 1e etappe, een criterium jn Emmen, ging Denley van Wijnbergen  als 3e over de meet, Victor werd er 19e en Mark kwam als 22e over de meet. De 2e etappe was een tijdrit waar Mark Mandemaker als  2e eindigde en Denley 3e werd en Victor als 8e werd geklasseerd.  De 3e etappe was weer een criterium als Victor als 5e over de meet ging en hem de benodigde tijdwinst opleverde voor een welverdiende podiumplaats..