De jeugdcategorieën van wielerverenging JEGG-Academy namen afgelopen zaterdag 17 september deel aan de jaarlijkse koppeltijdrit bij WV Schijndel. Deze koppelrijdrit rijden de jeugdige deelnemers samen een van hun ouders of begeleider.

In categorie 2 reed Seth Witvliet de 2400 meter in het wiel van zijn vader naar zesde plaats en werd Tim van Tunen zevende in het wiel van zijn vader.

Seth 5e en Tim 7e

Levi van der Kaa, jeugdcategorie 4, voelde dat hij de goede benen had om naar een topklassering te kunnen rijden. Hij vond het wiel van zijn moeder niet snel genoeg en koos voor het wiel van Axel Sman en wist met een gemiddelde van 36,8 km/u de 4 rondjes (4800m) af te leggen met een tweede tijd. Met maar 11 seconden verschil van Levi wist Finn Klaus ook een super sterkte tijd neer te zetten in het wiel van zijn vader, die jeugdtrainer is bij JEGG-djr academy. Jamie Cornelis werd 14e in het wiel van zijn vader die ook jeugdtrainer is bij de club.

In categorie 7 moesten de coureurs een afstand van 8400 meter (7 rondjes) afleggen. Loek Graafmans stoof in het wiel van zijn vader naar een verdiende derde plaats. Olav Kant ging in het wiel van zijn vader naar de vijfde tijd.

Loek Graafmans 3e en Olav Kant 5e