Denley van Wijnbergen uit Giessen zegevierde in een aantrekkelijke koers van 80 kilometer bij de nieuwelingen in de 4e BXS Omloop van Hil en Moer in Kaatsheuvel. Samen met zijn ploegenoten Aron van Vugt, Victor Hugo Brenders, Mark Mandemaker, Lars van Oord en Raf de Caluwé verdedigden zij met succes de kleuren van JEGG-DJR Academy. In de derde rond ontstond er een kopgroep van acht vluchters  waarin Denley het hoofd koel hield. Aron, Victor, Mark en Raf  zorgden ervoor dat het peloton de positie van Denley niet in gevaar wist te brengen. De kopgroep kon zo verder uitlopen en de wedstrijd beslissen. In de finale wist Denley –  hij toon in de voorlaatste ronde al de beste benen te beschikken – in de sprint achtereenvolgens Gijs Schoonvelde uit Koekange en Jurgen Zomermaand uit het Friese Franeker achter zich te laten.

Denley sprint van kopaf naar de overwinning