De jeugd van wielerverenging JEGG-DJR Academy was zondag 2 oktober met een frisse ploeg op het Nederlands Club Kampioenschap in Dronten. Ruben Broers, Loek Graafmans, Finn Hoek en Olav Kant  waren de kleppers uit de jeugd die in de ploegentijdrit over 20 kilometer de gingen strijden voor een mooie plaats op het NCK.

Met 18e plaats (tijdrit 33.01) finishend in de ploegentijdrit op het NCK

Begeleid onder de enthousiaste begeleiding van Aaron Wintermans en Cas Graafmans  mochten ze in de voor JEGG-DJR Academy het spits afbijten. Ondanks het heftige -door de leeftijdsverschillen ontstane- kwaliteitsverschil in deze D-categorie met 33 strartende ploegen, wisten ze de wedstrijd te beslechten met een 18e plaats in een tijd van 33.01.

Ook de jeugd word professioneel begeleid in de ploegentijdrit, door Cas Graafmans en Aaron Wintermans.

Bekijk hier de uitslag: 

Foto’s NCK Dronten (toon rekkers)