Mila Prins opende op zondag 9 oktober haar veldritseizoen meteen heel sterk in de West Brabantse Veldcompetitie in Bergen op Zoom. Met een eerste plaats bij de meisjes in de categorie 9-10 jarigen. Het liep niet helemaal vlekkeloos. Het zware mulle zand in zorgde voor het nodige geworstel en een valpartijtje, maar dat mocht de pret niet drukken. Het veld bestond uit 29 deelnemers en voor Mila zaak bij de les te blijven. In het overall klassement werd Mila 13e.

Jamie Cornelis ging in de categorie 11-12 jarigen voortvarend van start. Maar ook hier was het mulle zand van Bergen op Zoom een niet te onderschatten tegenstander. Een flinke valpartij in het zand maakte jammer genoeg een einde zijn aspiraties.

Finn Klaus sluit wegseizoen af in Alphen aan den Rijn met een 2e plaats

Op zaterdag 8 oktober was de laatste KNWU-wegwedstrijd bij de 60-jarige jubilerende wielervereniging Avanti in Alphen aan den Rijn. Het was een harde koers met veel wind waardoor er waaiers ontstonden en er vluchters het initiatief namen. Dit noopte Finn Klaus tot een lange achtervolging naar de vluchters  die hij terug wist te pakken voor de finale begon en het uitmondde in een sprint waar Finn als tweede over streep ging