Zaterdag 5 november verdedigden Jamie Cornelis, Levi van der Kaa en Finn Klaus de kleuren van JEGG-DJR Academy in de KNWU-cross van wielervereniging de Mol in Dordrecht. Levi mocht, dankzij een goede loting, vooraan starten en Finn moest genoegen nemen met een start op de één na laatste startrij.

Levi aan de start in Dordrecht.

Naarmate het veldritseizoen vordert en de crossen technischer en zwaarder worden raken de kleppers van JEGG-DJR Academy ook steeds beter in hun ritme. Levi van der Kaa maakte goed gebruik van zijn startpositie en schudde meteen aan de boom. Levi pakte meteen de kop en bleef twee ronden lang op kop te rijden en wist zo de koers hard te maken. Finn begon aan een haast onmogelijke inhaalrace op een bochtig en technisch parcours. In de laatste ronde wist Finn aan te sluiten bij de kop van de wedstrijd.

Ondanks de zware inspanning wist Finn met een stevige eindsprint als derde over de finish te gaan. Levi wist, ondanks het het vele kopwerk, zich in de top-vijf te handhaven en werd vierde. Jamie Cornelis reed de cross geheel in zijn tempo, kon in het peloton stand houden en finishte als 23e.