Vandaag, (zondag 27 november, red.) stond de WBVC op de Roosendaalse WielerExperience op de agenda. Ik had er echt zin in! Na de training van vorige week heb ik de hele week na school het ‘bunny-hoppen’ geoefend, ik hoop dat er planken in het parcours zitten.

We waren mooi op tijd in Roosendaal dus ik kon al lekker gaan inrijden en het parcours verkennen. Toffe baan, helaas geen planken voor ons. Samen met Faas van Mook en Trisha van Meel hebben we ingereden waarna we de rugnummers op gingen spelden.

Om 11 uur start, gelukkig hoefde ik niet helemaal achteraan te starten omdat ik al wat punten bij elkaar gereden heb. Samen met Faas gingen we de strijd aan, we gingen lekker, maar halverwege de wedstrijd verloor ik mijn achterremblok.

Zonder rem ben ik toch gewoon doorgereden waarna we uiteindelijk na 3 rondes rijden over de finishlijn zijn gesprint. We zijn in de middenmoot geëindigd. Het was weer een toffe ochtend en ik kijk al weer uit naar volgende week, ook dan rijden we weer dezelfde ronde in Roosendaal.

Groetjes,
Sam van Miert