Seth Witvliet reed afgelopen zondag (5 januari), in categorie 3, de Jeugdveldrit Uden in Zeeland. Voor Seth was het een thuiswedstrijd en trok daardoor veel publiek en dat gaf hem extra motivatie. Een goede start bracht hem van achter uit het startveld toch als 13e het veld in. De zware weersomstandigheden zorgden voor een glibberig en moeilijk parcours. In het bos was het smal en bochtig waardoor inhalen lastig was. Seth reed ver weg van de concurrentie achter hem, maar was ook net niet sterk genoeg om het gat naar voren te dichten. Desalniettemin een sterke wedstrijd met een mooi resultaat, 13e,  voor eigen publiek. ‘Veel mensen waren er speciaal voor mij vandaag, zelfs de buurman en buurvrouw. Ik heb dus extra goed m’n best gedaan. De start en klimmetjes gingen goed en ik ben blij met m’n uitslag’, zei Seth zelf na afloop.