De beloften van JEGG-DJR Academy reden, zondag 26 februari, de U23 wedstrijd Brussel – Opwijk met de nodige beklimmingen over 163 kilometer. Dit was de eerste wedstrijd in een serie van negen wedstrijden in de U23 Road Series met ook wedstrijden in Nederland.

In Brussel – Opwijk opende Jelte Krijnsen de wedstrijd met een aanval in de finale. Samen met zeven vluchters trachtte hij het peloton voor te blijven. Met nog drie kilometer te gaan werd hun voorsprong teniet gedaan.  De aanvallende Jelte Krijnsen werd niet beloond  met een podium in Brussel-Opwijk en werd de wedstrijd beslist in een massasprint voor het peloton, waar geen  korte uitslag meer in zat voor Jelte en zijn ploegmaats, Raphaël Mouton, Tjalle de Bruin, Marijn Maas, Thomas Baart en Sven Pijnenburg.  De winst was voor de Belg Roel van Sintmaartensdijk.