Patryk Goszczurny (JEGG-DJR Academy) won zondagochtend 26 maart, de eerste etappe van de Route d’Éole (Federal Juniors), een rit in lijn over 100 kilometer tussen Feings en Fougères-sur-Bièvre (Loir-et-Cher). De Poolse junior van JEGG-DJR Academy versloeg Arthur Blaise (Antony Berny Cycliste) en Dawid Wika-Czarnowski (FlandersColor-Defever Team) in een drie-mans-sprint.

Patryk Goszczurny pakte daarmee ook de eerste leiderstrui van deze 12de editie.

Uitslag van de 1e etappe:

1. Patryk GOSZCZURNY (Jegg-DJR Academy Junioren)
  2. Arthur BLAISE (Antony Berny Fietser)
  3. Dawid WIKA-CZARNOWSKI (FlandersColor-Defever Team)

Denly van Wijnbergen ging op 31 seconden van de winnaar als 8e over de meet, Hidde Swart werd 38e, Mark Mandemaker 44e , Luka Wissink 70e, en Tim van der Zalm ging als 72e over de meet.

De slotetappe was een afsluitende tijdrit over 13 kilometer die gewonnen werd door Arthur Blaise en werd daarmee, net als vorig jaar, de winnaar van het  algemeen klassement. In de tijdrit wist Denly van Wijnbergen als 15e te eindige,  Patryk werd 17e, Luka Wissink 19 e,Hidde Swart werd 28e, Tim van der Zalm werd 40e, en Mark Mandemaker 66e. In het algemeen klassement eindigde Patryk als 7e,  Denley werd 13e ,Hidde 23e, Luka 28e, Tim 48e en  Mark 53e . Door deze klassering veroverde JEGG-DJR Academy de derde plaats in het ploegenklassement.