De ‘Fysio Plus Wielerronde in het Gouden Hoefijzer’ te Maasbracht, zondag 26 maart, was een koude, natte wedstrijd in het Noord-Limburgse Maasbracht waar de sterksten letterlijk boven kwamen drijven. Seth  Withvkiet was er daar vandaag één van. Na de start schoot hij naar voren en nestelde zich in de kopgroep van 6. Nadat de uiteindelijke winnaar Tijn Groffen was gevlogen streed hij mee voor de tweede plek. Hij probeerde een paar keer een gaatje te slaan, maar werd telkens gepareerd door Nederlands kampioen Lars Kleuskens. Die won vervolgens de sprint om plek twee, en Seth finishte daar net achter op plek vijf. Als vierde jongen net geen beker, maar wel een mooie prestatie in een zware koers. In categorie 5 kon Jamie Cornelis ook al geen potten breken en ging na een koude en natte wedstrijd als 23e over de meet.