JEGG-DJR Academy kent weer een druk bezet weekend met de nodige klassiekers

Junioren:

Op zaterdag 01/04/2023 staat de eerste wedstrijd van de Nederlandse Topcompetitie op het programma van onze junioren. Omstreeks 09u00 zal onderstaand vijftal namens JEGG-DJR Academy aan de start staan van de 51e L & M Workwear Omloop van Noordwest Overijssel’ te Genemuiden:

– Patryk Goszczurny

– Hidde Swart

– Denley van Wijnbergen

– Job Weijdema (thuiskoers voor hem)

– Tim van der Zalm

 

Dames elite:

Zaterdag 1 april staan de dames aan de start van de Volta Limburg Classic. Een nationale wedstrijd in het Limburgse Eijsden over 120 km ( 6 ronden) waarin 990 hoogtemeters overwonnen moeten worden. Dieske Kruisselbrink, Elisa Serne, Ella van de Pol, Lieske Couman, Miranda Bik, Violinden den Breeijen en Juliet Eickhof verdedigen de wit-groene kleuren van ons team.

 

Nieuwelingen:

Dit weekend  2 teams in de nieuwelingen categorie op pad. Zaterdag de klassieker door Noord West Overijssel met Aron van Vugt, Bob Overdevest, Lars van Oord en Ties Kruidhof. Zondag word er een wedstrijd van Toekomstcup verreden. In het Limburgse Berg&Terblijt gaan  Loek Graafmans, Ruben Broers  , Niek Koenis , Pieter Verstraete van start. Voor 6 van de 8 renners is het de eerste ‘grote’ wedstrijd in deze categorie.