Zaterdag 1 april stond de eerste wedstrijd van de Nederlandse Topcompetitie op het programma voor onze junioren. Namens JEGG-DJR Academy stonden in de 51e ‘L & M Workwear Omloop van Noordwest Overijssel’  in  Genemuiden;  Patryk Goszczurny,  Hidde Swart, Denley van Wijnbergen, Job Weijdema en Tim van der Zalm aan het vertrek. Voor Job Weijdema was het een soort thuiswedstrijd.

In de Omloop van Noordwest Overijssel kregen we na een relatieve rustige eerste koershelft toch oorlog op de terugweg richting Genemuiden. Onder impuls van het Watersley R&D team viel het peloton in waaiers uit elkaar. Vooraan kregen we een groep van 20 renners, met daarbij twee wit-groene shirts van JEGG-DJR Academy. Uiteindelijk kwamen zij in de finale net wat krachten te kort om echt een gooi te kunnen doen richting de overwinning. In de eindspurt met deze groep werden Patryk Goszczurny 7de en Hidde Swart 8ste.