Zaterdag 1 april stonden de dames aan de start van de Volta Limburg Classic. Een nationale wedstrijd in het Limburgse Eijsden over 120 km ( 6 ronden) waarin 990 hoogtemeters overwonnen moesten worden. Dieske Kruisselbrink, Elisa Serné, Ella van de Pol, Lieske Coumans, Miranda Bik en Juliet Eickhof verdedigen de wit-groene kleuren van JEGG-DJR Academy.

Maar dat het niet iedere koers feest kan zijn werd in het Limburgse Eijsden maar weer eens bewezen. De dames gingen vol vertrouwen op weg voor een 120 km door het Limburgse heuvelland. Regen en wind teisterden het peloton. Vele valpartijen ( waarbij Miranda en Elisa betrokken), lekke banden ( ook Lieske) en een harde koers waren er teveel aan. En niet te vergeten een sterk veld waar  bijvoorbeeld Femke van Ampel van Jumbo-VIsma debuteerde en 8ste werd . Alleen Juliet Eickhof wist de Volta Limburg Classic uit te rijden en ging uiteindelijk als 53ste over de meet. De Volta Limburg Classic werd gewonnen door Mischa Bredewold van SD-Worx.