Art Uithoven die vorige week al debuteerde met een 1e plaats in Tilburg heeft de smaak te pakken. Ditmaal reed hij op 1e paasdag hij in categorie 1 van de ‘Jeugdronde van Dommelen’ in Valkenswaard naar de 2e plaats. Hij moest hemel en aarde bewegen en met een goede start wist hij vanaf de achterste startrij zat hij al, met een paar sla-ommetjes à la Mathieu van der Poel, op de 2e positie.   Art probeerde een paar keer weg te rijden, maar kreeg te weinig ruimte. Vooraan kwamen ze met vieren bij elkaar. Art moest voor het eerst een sprintje gaan rijden. Hij begon te ver van achteren maar sprintte desondanks naar een zeer verdiende 2e plaats.

Seth Witvliet (categorie 3) trok in Dommelen z’n goede vorm door. Hij maakte als enige de oversteek van het peloton naar de kopgroep van 10 en kon daar lang z’n karretje aanhangen. In de voorlaatste ronde ging het vooraan toch net wat te hard en moest hij ze net laten gaan. Hij moest daarna de sprint aangaan voor plek 9 en met succes. Zodoende weer een mooie klassering.

Mila Prins 3e

Mila Prins reed in categorie 4 zoals verwacht naar een derde plaats.  In categorie 5 moesten Levi van der Kaa en Finn Klaus hun beste beentje voorzetten. Maar in deze categorie wordt het serieuzer, een actieve wedstrijd met een hoog tempo en vooral veel demarrages van Levi maar helaas zonder succes. In de laatste ronde zat als alles weer bij elkaar en in een sprint werd Finn 10e en ging Levi als 11e over de meet.  In de ronde van Spijkenisse op zaterdag 8 april eindigde Jamie Cornelis als 15e.

Levi en Fin op kop