Wielervereniging Breda en JEGG DJR-Academy zijn verheugd om hun samenwerking aan te kondigen voor de jeugdige wegwielrenners van de categorieën 5, 6 en 7. Dit zijn kinderen tussen de 12 en 14 jaar oud, die dit kalenderjaar 12 jaar worden of al zijn. Beide verenigingen hebben de handen ineengeslagen om jonge renners te helpen hun vaardigheden te verbeteren en hun passie voor het wielrennen te vergroten.

Beide verenigingen zijn vastbesloten om een veilige, leuke en uitdagende omgeving te bieden waar jonge renners hun talenten kunnen ontwikkelen. De trainers zijn goed opgeleid en hebben veel ervaring met het coachen van jonge renners.

We kijken uit naar een vruchtbare samenwerking tussen Wielervereniging Breda en Wielervereniging De Jonge Renner om de jeugdige wegwielrenners van categorie 5, 6 en 7 te ondersteunen bij hun ontwikkeling.

De trainingen vinden plaats op de 1e dinsdag van de maand bij Wielervereniging Breda om 18.30 uur en op de 3e donderdag van de maand bij JEGG DJR, ook om 18.30 uur. Het adres van Wielervereniging Breda is Terheijdenseweg 520, 4826 AB Breda en het adres van Wielervereniging De Jonge Renner is Bredaseweg119, 4904 PA Oosterhout.

Met sportieve groet,
De trainers van Wielervereniging Breda en JEGG-DJR Academy.