Zaterdag 22 april stonden namens JEGG-DJR Academy Noor Dekker, Violinde den Breeijen, Juliët Eickhof, Elise Serné, Lieske Coumans en Noa Jansen aan de start voor de tweede etappe over 139 kilometer in het Zeeuwse ‘s Heerenhoek.  De EPZ Omloop begon vrijdag met een individuele tijdrit over 20,6 kilometer in wisselende weersomstandigheden, waar Juliet met een zesde plaats zicht in een exclusieve top tien wist klasseren. Noa werd 19e en Noor kwam in de 26e tijd binnen.

De tweede etappe met 165 vertrekkers ging over de bekende Zeeuwse polderwegen, langs fruitbomen door de Zak van Beveland. Lange tijd bleef  het peloton bij elkaar totdat Linda Zanetti (UAE) met een splijtende demarrage ervantussen was. Het peloton restte nog strijd om de tweede plaats.De finale werd op drie kilometer voor het eind ontsierd door een massale valpartij die een breuk veroorzaakte in het peloton. De vrouwen van JEGG-DJR Academy de valpartij net ontwijken en waren aangewezen op een lead-out in de tweede groep onder leiding van Noor Dekker, Violinde den Breeijen en Juliët Eickhof die zo Elisa Serné  en Noa Jansen in stelling brachten en de sprint van de tweede groep won. Elisa ging als nummer 29 over de meet, Noa eindigde in het wiel van Elisa kwam als dertigste over streep. Juliët, Violinde en Noor zagen hun inspanningen beloond met respectievelijk een 43e, een 53e en een 63e plaats.  Lieske Coumans raakte vroeg in de wedstrijd geblesseerd en moest voortijdig de koers verlaten.

Dit weekend was ook een goede voorbereiding voor de vierdaagse etappekoers Gracia Orlová  een meerdaagse Tsjechische etappekoers voor vrouwen, van donderdag 27 april tot en met zondag 30 april. JEGG-DJR Academy zal daar met de boevengenoemde selectie starten. De wedstrijd wordt vanaf 1987 jaarlijks georganiseerd in het oosten van Tsjechië en het zuiden van Polen. De wedstrijd bestaat meestal uit vijf etappes. De start is in Dětmarovice in Moravië-Silezië, in het oosten van Tsjechië. In Kuźnia Raciborska in het Woiwodschap Silezië, in het zuiden van Polen, wordt een bergetappe gefietst. De laatste etappe eindigt in Orlová, in Moravië–Silezië. Deze koers werd eerder al gewonnen door grote namen als Marianne Vos (2008 en 2010), Ellen van Dijk (2013) en Riejanne Markus (2017).

Fotografie: Jacco Quints