De dames van JEGG-DJR Academy  zijn donderdag 27 april gestart in de vierdaagse etappekoers Gracia Orlová  een meerdaagse Tsjechische etappekoers voor vrouwen, van donderdag 27 april tot en met zondag 30 april. JEGG-DJR Academy zal daar met de bovengenoemde selectie starten. De wedstrijd wordt vanaf 1987 jaarlijks georganiseerd in het oosten van Tsjechië en het zuiden van Polen. De wedstrijd bestaat meestal uit vijf etappes. De start is in Dětmarovice in Moravië-Silezië, in het oosten van Tsjechië. In Kuźnia Raciborska in het Woiwodschap Silezië, in het zuiden van Polen, wordt een bergetappe gefietst. De laatste etappe eindigt in Orlová, in Moravië–Silezië. Deze koers werd eerder al gewonnen door grote namen als Marianne Vos (2008 en 2010), Ellen van Dijk (2013) en Riejanne Markus (2017).

Met een totaalafstand van 385 km en meer dan 5.000 hoogtemeters was het vooral veel klimmen wat op het menu stond. In een deelnemers veld van 150 rensters, verdeeld over 25 teams ( waarvan meer dan de helft bestond uit Nationale selecties en Continentale Teams) kon de eindbalans worden opgemaakt.
De ploeg eindigde als 12e in het ploegenklassement ( 3e club-team) en individueel was de ranking als volgt : Noa Jansen 30e, Noor Dekker 47e, Elisa Serne 48e, Violinde den Breeijen 81e, Juliet Eickhof 99e en helaas door een blessure een DNF voor Lieske Coumans.