Oud Gastel

Lars van Oord en Bob Overdevest reden zondag 30 april het criterium (BWF)van Oud Gastel.  In de categorie 50+ mochten Lars en Bob het opnemen tegen de oudere ervaren rotten. Zij waren de twee jonkies die de koers openden en volop in de aanval gingen en zo ook de eerste premies meepakten. De later winnaar Cris Maas (60+) liet dit niet over zijn kant gaan en sloot zich aan bij Bob en Lars. Eendrachtig werkten zij samen aan de voorsprong en bouwden die op tot een niet meer overbrugbare afstand voor het peloton. Bob Overdevest won de het zogeheten 3-ronden klassement en de leidersprijs. De finale mondde uit in een spannende sprint van de kopgroep. Lars van Oord leek over de beste papieren te beschikken, maar het was toch  Cris Maas die er overheen kwam. Bob Overdevest finishte op plek 3.

Cours de la Paix

De nieuwelingen van JEGG-DJR Academy nemen met zes renners deel aan de 51e Cours de la Paix U17 (Vredeskoers, red.) voor nieuwelingen in Tsjechië. Een driedaagse etappewedstrijd van 4 tot en met 7 mei in de regio rondom Terezin, over 389 kilometer bestaande uit 4 ritten in lijn en een individuele tijdrit. De Cours de la Paix is een etappekoers van hoog aanzien in de wielerwereld. Bekende winnaars in het verleden waren o.a. Michael Kwiatkowski (2007 en 2008), Mads Pedersen (2007) en in 2018 Remco Evenepoel.

Voor JEGG-DJR Academy zijn de volgende renners geselecteerd om zich te kunnen  gaan meten met de deelnemers uit veel andere Europese landen;

  • Aron v Vugt
  • Bob Overdevest
  • Lars van Oord
  • Loek Graafmans
  • Nick Koenis
  • Ties Kruithof.