In de Slag om Woensdrecht voor junioren, zondag 30 april, zorgden de mooie weersomstandigheden een voor een vrij gesloten wedstrijd. Tim van der Zalm reed een tijdlang voorop met een medevluchter. In een hectische finale, waarbij Denley van Wijnbergen en Friso de Wildt onzacht in contact kwamen met moeder aarde, kregen we een spurt bergop van een uitgedund peloton. Matthijs Bink wist zich een keurige 7e plek toe te eigenen, terwijl Bodhi de Baat op plek 28 finishte.

In de ‘E3 Saxo Bank Classic’, zaterdag 29 april in Harelbeke, waren de kaarten minder sterk voor JEGG-DJR Academy. De kopgroep van 16 renners, met daarin Toinne Vriezen namens JEGG-DJR Academy, sprintten voor de overwinning in de E3 Saxo Bank Classic. De koers werd gewonnen door Sente Sentjens (Acrog-Tormans). Toinne Vriezen behaalde na een sterke koers een 13e plek. Met nog 2 renners, Nauk ten Thije en Luka Wissink van JEGG-DJR Academy, in het grote peloton vonden we JEGG-DJR Academy terug op plek 12 in het ploegenklassement.