Vrijdag 5 mei en zaterdag 6 mei werd in Zeeuws-Vlaanderen de MU23RS H4a Beloftenweekend verreden. Een internationale wielerwedstrijd in Zeeuws-Vlaanderen die deel uitmaakt van de zogenaamde U23 Road Series. Namens  JEGG-DJR Academy stonden Thomas Baart, Kacper Gieryck, Marijn Maas, Raphaël Mouton, Jari Prins en Ward de Schepper aan het vertrek.

De eerste etappe was op vrijdagavond met start en finish in Terneuzen over een afstand van 118 kilometer.  Al vroeg in de koers reed er een groep weg van vier met daarin Lars Hohmann uitkomend voor Metec(en lid van JEGG-DJR Academy). Kacper Gieryck  raakte betrokken bij een valpartij en moest helaas opgeven. De kopgroep bleef met twintig seconden uit de greep van het peloton. Het peloton was gehergroepeerd en sprintte voor de plaatsen vijf en hoger.

Zaterdagochtend stond er 13,1 kilometer tegen de klok in Sas van Gent op het programma. Marijn Maas reed naar een 18e plek en Thomas Baart naar plek 30. Thomas kwam daarmee de top tien van het jongerenklassement binnen.

De laatste grote etappe van Sas van Gent naar Philippine met 142 kilometer over de kasseienstroken van de Omloop van de Braakman vergde nog een forse inspanning van overgebleven renners. Marijn Maas toonde zich aanvalslustig en pakte veel punten voor het kasseiklassement. Rond half koers werd hij  toch ingerekend door het peloton. Hierna volgde een nieuwe aanval van drie renners. Hierdoor werd de leiding in het kasseiklassement overgenomen door de concurrentie. In de finale werden zij ook ingerekend en stevende we af op een massasprint. Voor JEGG-DJR Academy waren er, gezien de grote overmacht in de sprint van de continentale en opleidingsploegen (DSM, Soudal-Quick Step, Lotto-Dynst) geen ereplaatsen meer te behalen.