In de 8e Internationale Rijswijkse Jeugdmeerdaagse wist Art Uithoven van JEGG-DJR Academy de gele trui te veroveren bij de categorie 1 van de jeugd. Het eerste onderdeel op zaterdag 20 mei was het criterium. Art won de tussensprint waardoor hij de leiding nam in het sprintklassement en zich verzekerde van de blauwe puntentrui. Daarna pakte hij ook nog de winst in het criterium waardoor hij in de gele trui met een voorsprong van (inclusief bonificaties) 4 seconden, aan de tijdrit mocht beginnen. Ook in de tijdrit van 1700m pakte Art later op de dag de overwinning met maar liefst 8 seconden voorsprong op de nummer twee. Waarmee hij ook de witte trui, voor de beste tijdrijder, wist te veroveren. Morgen start hij in het geel en gaat hij zijn voorsprong van 12 seconden op de nummer 2 verdedigen in de afsluitende omloop. Zondag moest hij zijn voorsprong zien te verdedigen om in de gele trui te kunnen blijven.

Art ging vandaag (21 mei) met de gele leiderstrui van start voor de laatste etappe, een omloop van 6 kilometer. Na een mooie koers wist hij een 2e plaats in de wacht te slepen. Hierdoor kwam hij gelijk te staan in punten, en verloor hij de blauwe puntentrui aan de winnaar van de etappe. In het algemeen klassement verloor hij geen tijd, alleen één bonificatieseconde. Hierdoor stelde hij het algemeen klassement en dus de gele trui veilig met 11 seconden voorsprong. Doordat hij de tijdrit van met 8 seconden voorsprong had gewonnen met een gemiddelde van 32,4km/h was de witte trui al een zekerheid.  Art wist deze meerdaagse koers winnend af te sluiten met zowel de gele trui als de witte trui.

In de categorie 5 moesten de kleppers 5 etappes in drie dagen afwerken in deze Rijswijkse Meerdaagse. Voor Levi van der Kaa van JEGG-DJR Academy  was het afzien met twee tijdritten, een puntenkoers en een rit in lijn. Maar Levi was ook niet van gisteren en wist twee tweede plaatsen te veroveren. Hij werd tweede in het sprintklassement en tweede in het puntenklassement. In het eindklassement eindigde Levi net naast het podium op de 4e plaats.

In de jeugdronde van Schijndel op Hemelvaartsdag (18 mei) wat het de beurt in categorie 1 aan Mees Broeken, Trisha Baah en Faas van Mook om namens JEGG-DJR Academy voor de prijzen te gaan.

Het was een pittige wedstrijd waar vanaf het begin hard gereden werd. Faas kon bij de kopgroep blijven en werd nipt op de streep verslagen, anders was hij derde geworden. Trisha  finishte als 8e bij de meisjes en Mees ging bij de jongens als 5e  over de meet.

Seth Witvliet, Tim van Tunen  en Teun Smeekens stonden bij de start in categorie 3 op de laatste startrij. En op de smalle wielerbaan van Schijndel is het dan lastig om naar voren te rijden. Dat ondervond Seth ook. Hij was als een van de laatsten weg en moest van renner naar renner de sprong  naar voren maken. Hij kwam uiteindelijk in de tweede groep van 10 renners die reden voor plek 16. Tim, Teun en Seth sleurden daar op kop, maar zonder de anderen eraf te krijgen. In de sprint eindigden Tim, Teun en Seth uiteindelijk als 17e, 18e en 20e.

Finn Klaus, Milou van Oord en Jamie Cornelis waren de kleppers van JEGG-DJR Academy die gingen voor de prijzen in categorie 5.  Finn, Jamie en Milou konden in het grote en sterke deelnemersveld geen potten breken. Het peloton brak in twee groepen en Finn kon met de eerst groep van ongeveer 25 man mee. Deze kopgroep ging de finale in en het draaide uit op een massasprint en  Finn werd 20e. Milou werd 33e en Jamie 37e.