Jelte Krijnsen van wielervereniging JEGG-DJR Academy ging in de laatste etappe, over 148 kilometer, van de Triptique Ardennaise (van Massen naar Polleur) als achtste over de finish en verzekerde daarmee een zevende plaatst in het eindklassement.

De Triptique Ardennaise is een meerdaagse etappekoers in de Belgische Ardennen met veel klimwerk. In de eerste etappe op (zaterdag 19 mei) wist Jasper de Laat van JEGG-DJR Academy  zich in de top tien te rijden met een zevende plaats. De start was in Malmedy en voerde over 146 kilometer naar de finish in Hellental. De overwinning werd opgeëist door de Nederlander Pepijn Reinderink van Soudal Quick-Step. Hij finishte met zijn medevluchter twee seconden voor het peloton. Tim Sanders Jelte Krijnsen (19e) , Sven Pijnenburg (20e)  en Tjalle de Bruin finishten allen in de zelfde tijd , twee seconden na de winnaar in het peloton. Yorick Brethouwer kreeg na 20 km al te maken met materiaalpech omdat er een renner tegen zijn achterrem had gereden. Hij kon niet meer remmen en moest opgeven.  Quinten Veling moest  na 25 km lossen en  heeft nog een poosje tussen de auto’s gereden maar moest toch uit koers.

In de tweede etappe sprintte Jasper de Laat na 146 kilometer in Butgenbach naar een derde plaats en veroverde daarmee de vierde plaats in het algemeen klassement op 10 seconden van de leider. Sven, Jelte en Tjalle finishten in dezelfde tijd als de winnaar in het peloton. Met name voor Jelte een belangrijk uitgangspunt om in etappe 3 zijn positie in het eindklassement te verbeteren. Jasper  pakte met dit resultaat ook de derde plaats in het puntenklassement en JEGG-DJR Academy pakte de de twee plaats in het ploegenklassement.

In de laatste etappe wist Jelte ook nog de derde plaats in het jongerenklassement te veroveren en in het ploegenklassement eindigde JEGG-DJR Academy als derde in de Triptique Ardennaise.