Op het regiokampioenschap Zuid in Heeswijk Dinther, zondag 21 mei, behoorden de vrouwen van JEGG-DJR Academy bij de kanshebbers zeker gezien hun staat van dienst in o.a. de Women Cycling Series. Elisa Serné en Cindy Embrechts  wisten met respectievelijk een tweede en een derde plaats het podium te bemensen. Noor Dekker eindigde op de negende pllats en Chantal Verstraten ging als 16e over de meet.

In de aanloop van dit kampioenschap moesten er ook nog twee etappes in de Women Cycling series worden afgehandeld. Donderdag 18 mei was dat in de Kersenronde van Mierlo. Hier wist Noa Jansen met een vijfde plaats in de dag-uitslag en de punten in het sprintklassement op te klimmen naar de 4e plaats in het algemeen klassement. Elisa wist met succes haar leiden positie in het algemeen klassement en de andere klassementen ondanks dat ze als 16e vanwege de massasprint over de meet ging, te verdedigen. De volgende etappe in het Belgische Verrebroek was een breekpunt voor het algemeen klassement. Elisa behield wel haar leidende positie in het jongeren- en sprintklassement, maar moet in het nu genoegen nemen met een derde plaats in het algemeen klassement. In het ploegenklassement staat JEGG-DJR Academy op de tweede plaats.