In de Omloop Door het Land van Bartje (zaterdag 20 mei) wisten de junioren van JEGG-DJR Academy punten te scoren in het AGU Topcompetitie klassement. Ditmaal stond JEGG- DJR Academy aan de start met  Bohdi de Baat, Matthijs Bink, Giel de Geus, Job Weijdema en Friso de Wildt.  Hidde Swart die 25e staat in het algemeen klassement ging, net als Luka Wissink en Denley van Wijnbergen in deze omloop niet van start.

Direct na de start werd was het volop koers. Daardoor viel het peloton in groepjes renners verspreid over de omloop, uiteen. Giel de Geus moest als eerste passen,  daarna moest ook  Friso de Wildt de wedstrijd staken.  Job Weijdema zat mee in de 2e waaier, Mathijs Bink volgde in waaier 3 en Bohdi de Baat achtervolgde met waaier 4. Deze waaiers smolten net voor de finale weer samen en pakten Job 20e ,  Bodhi 28e  en Matthijs 30e nog kostbare punten voor het AGU topcompetitie klassement. De Omloop Door het Land van Bartje werd gewonnen door Joeri Schaper van Streetjump-ABLOC.