In de 41e Wyscig Kolarski Juniorów in het Poolse Dobczyce, is Patryk Goszczurny – rijdend voor wielervereniging JEGG-DJR Academy – de winnaar geworden van het jongerenklassement. In deze meerdaagse etappekoers voor junioren in en om Dobczyce werd hij in de eerste etappe (26 mei ) 7e. In de tijdrit op zaterdag 27 mei werd hij 3e en veroverde daarmee ook meteen een derde plaats in het klassement en de eerste plaats in het puntenklassement.  Met deze resultaten in de achterzak ging hij ’s middags in de tweede etappe van start. Deze etappe eindigde in een massasprint waarin Patryk als 8e over de meet ging. Hiermee ging hij in het algemeen klassement terug naar de vierde plaats, maar nam hij de leiding in het puntenklassement en bleef hij de leider van het jongerenklassement.  Zondag 28 mei stond de slotetappe op de rol, tevens de zwaarste van de deze 41e Wyscig Kolarski Juniorów Dobczyce. De kleppers van JEGG-DJR Academy hebben geprobeerd om de koers winnend af te sluiten. In deze zware etappe wisten maar 33 de wedstrijd uit te rijden en kwam Patryk als 7e over de streep. Hij werd de winnaar van het jongerenklassement en 4e in algemeen klassement. Patryk  won in maart  al de eerste etappe in de Route de l Éole in Fougères-sur-Bièvre (F)