Zondag 29 mei pakte Bob Overdevest de derde plaats bij de nieuwelingen in de 54e Wielerronde van Hardinxveld-Giesendam. Daarmee pakte hij de bronzenplak bij het districtskampioenschap Zuid-Holland

Bob zelf over het koersverloop: “Ging goed voelde mij eerst nog niet helemaal lekker zoals gisteren maar lekker een beetje tussen  de vijfde en de vijftiende plek gereden in de groep en ik kon reageren op demarrages. Toen wat later in wedstrijd nog acht kilometer ongeveer weggeweest met Youri Zijlstra. Toen zijn we teruggepakt omdat de ploegen van Westland Wil Vooruit en Willibrord Wil Vooruit erachteraan aan het racen waren. Toen wist ik dat het alleen ging lukken met een Westlander en Willibrorder erbij. Toen waren we weg met een hele sterke groep van acht  Lekker doorgereden maar merkte dat ik met twee  anderen het meeste kopwerk deden. In de laatste ronde nog een beetje het tempo hooggehouden zodat niemand gekke aanvallen en zo ging doen. Toen zat ik voor de sprint klaar op de tweede rij en toen begon de sprint met een hele harde vroege aanval waar iedereen gelukkig op reageerde en toen zat ik in 3e positie  en toen haalde ik er een in en  door geknald tot het eind en toen kwam Rick Versloot (de latere winnaar, red.) er in het laatste stuk op de klim er nog hard langs. Ik wist nog niet zeker of het 3e of 4e was. Het was een fotofinish”.