Denley van Wijnbergen heeft vandaag het goud in de tijdrit van het regiokampioenschap in Luijksgestel gepakt in een individuele tijdrit over 17 kilometer. Hij klokte, 0:21:26, de snelste eindtijd bij de junioren.

De renners en rensters van wielervereniging JEGG-DJR Academy bereikten de afgelopen tijd al vaker  het podium bij de diverse districts- en regiokampioenschappen. En toonden aan dat ze op koers liggen voor het NK wielrennen. Zo ook vandaag weer. Bij regiokampioenschappen tijdrijden in Luyksgestel wist bij de junioren Denley van Wijnbergen beslag te leggen op de eerste plaats. Hij was de andere twee favorieten Ed Uptegrove  (WV Schijndel) en Camiel Klignet (Willebrord Wil Vooruit) met respectievelijk 9 en 21 seconden te snel af.   Bij de elite dames was Noa Jansen kanshebber voor een van de medailles. Noa wist wat haar te wachten stond en wist het brons te bemachtigen.

Bij de beloften waren de benen van Marijn Maas voldoende in vorm om de bronzen plak te kunnen veroveren. Hij moest zijn meerdere erkennen in de ervaren teamgenoten uit het continentale team Metec, Huub Artz en Lars Hohmann.  Lars is nog steeds lid van JEGG-DJR Academy.