Bij categorie 1 reden Faas van Mook en Art Uithoven met een medevluchter vanaf de start weg. De samenwerking was goed en het werd in een eindsprint  beslist. Art  werd nipt 2e werd en Faas van Mook maakte met zijn 3e plaats het podium compleet bij de jongen. Trisha  Baah reed een geweldige wedstrijd en reed vanuit het peloton naar een 3e plaats bij de meiden.

Seth Witvliet  rees in categorie 3 naar een 13e plek  Vanaf het begin was het koers in Rijen en daarom koste het flink veel kruim om bij de eerste groep aan te haken. Dat lukte tot aan de 4e van 10 rondes, waarna het elastiek brak en Seth plaats nam in een groepje van 4 achter de eerste 11. Met verschillende pogingen probeerde hij weg te komen, maar tot de laatste ronde zonder succes. Die laatste ronde probeerde hij het nog één keer door vol door te trekken richting de laatste twee bochten. De poging was sterk, maar hij werd nog eenmaal gepasseerd. Daarmee eindigde hij als dertiende.

Ize de Bonth was in categorie 4 goed voor een 15e plaats. Goed gestart, vooraan de bocht in. Al snel werd er een groepje gevormd die Ize aantrok. Bram van Dinteren volgde, samen met nog 2 anderen. Na een aantal rondes nam Bram het over. Die versnelde in de eerstvolgende bocht en kneep er tussenuit. Ize trok het andere groepje aan waarbij niet werd overgenomen. Hard werken dus. Na een sterke eindsprint kwam ze tevreden over de finish als 15e.

Milou van Oord in categorie 5  werd 4e bij de meisjes. “Ik heb wedstrijd gereden Rijen had een slechte loting en een slechte start, ik  kwam niet ingeklikt en  heb 2 rondes in het peloton gereden toen bij de 2e groep aan gesloten daar heb ik lekker lopen mee koersen ben in totaal 17e en 4e meisje”.

Jamie Cornelis reed in categorie 5 bij de jongens naar de 20e plaats. Jamie heeft een goede wedstrijd gereden. Hij kon goed bij de kopgroep blijven toen ze gedubbeld werden. Uiteindelijk was de 20ste plaats zijn deel.