Bob Overdevest reed, vandaag zondag 4 juni, in de sprint met overmacht zijn twee medevluchters uit de wielen. Verrassend was het wel deze overwinning maar het zat er al een tijdje aan te komen dat nieuwelingen van wielervereniging JEGG-DJR Academy grote prijzen gingen pakken. Nick Koenis, Ties Kruithof, Loek Graafmans, Aron van Vught, Lars van Oord en Bob Overdevest stonden gemotiveerd aan de start, met een groot aantal deelnemers, van de 76 kilometer lange klassieker in Steenbergen. Bob, die vorige week ook al derde werd bij het districtskampioenschap van Zuid-Holland, trok vrij snel op avontuur en ging er na een tijdje met drie medevluchters vandoor.

Hij kon vertrouwen op zijn ploeggenoten die de ontsnapping met hand en tand wisten te verdedigen.  In de finale kwam het erop aan wie er nog genoeg in de tank had. Echter raakte Loek in de laatste kilometer door een valpartij achterop en wordt 89e op ruim anderhalve minuut. Het peloton dreigde nog roet in het eten te gooien. Bob had blijkbaar nog genoeg reserves in de tank en demarreerde uit de kopgroep gaf zijn medevluchters en achtervolgers het nakijken. Hij ging met een voorsprong van dik 2 seconden over de finish. Aron zag zijn deelname beloond en eindigde op 13 seconden met een 25e plaats in het peloton, Ties ging als 54e (ook op 13 seconden) over de meet. Door het gedrang voor in de finale kwam Lars er niet meer aan te pas en moest genoegen nemen met een 89e plaats.