De Ronde van Putte, zondag 4 juni,  kende bij de vrouwen een bijzonder verloop. Het 60 kilometer lange parcours was eerder geschikt voor een massasprint. Maar Noor Dekker van JEGG-DJR Academy dacht daar anders over. Ze trok de wedstrijd helemaal naar zich toe door met een vroege aanval, geholpen door haar ploeggenoten Elisa Serné en Miranda Bik, het peloton te ontvluchten. Noor wist in haar eentje het complete peloton op een ronde te zetten. De opzet had succes mede door het attente afstopwerk van Elisa en Miranda. In de eindsprint van het peloton was het sprintkanon van JEGG-DJR Academy, Elisa Serné, iedereen te snel af en wist haar wiel voor de nummer de drie Larissa Hartog, van w.v.Schijndel, over de streep te drukken. Miranda Bik eindigde wat verderop in het peloton en ging als elfde over de meet.