Art Uithoven was ook dit weekend weer op dreef. De Max Verstappen van jeugdcategorie een, wist afgelopen zaterdag, 17 juni, in Dordrecht het Klimomnium op zijn naam te schrijven.  Dit omnium kende drie disciplines, een individuele tijdrit en een rit in lijn met een bergklassement, die gezamenlijk het eindklassement bepalen. Trisha Baah mocht als eerste van JEGG-DJR Academy aan de tijdrit beginnen gevolgd door Mees Broeken, Faas van Mook en Art Uithoven. Art wist de snelste tijd te noteren. In de rit in lijn waren Art en Faas met hun snelle start de smaakmakers. Art pakte het initiatief zowel op het vlakke als in de klim en reed zo naar een schitterende einduitslag. Faas werd keurig tweede en Mees en Trisha reden met een goede wedstrijd in de benen naar de plaatsen vier en vijf.

Seth Witvliet reed namens JEGG-DJR Academy als enige in categorie drie. Hij had een hele goede start maar in de beklimming zat hij net iets te ver achterin om het peloton bij te kunnen houden. Seth heeft op zijn eigen gestage tempo de koers uitgereden. Hij heeft een knappe wedstrijd gereden.

In categorie 5 stonden Levi van der Kaa, Finn Klaus en Jamie Cornelis aan de start. In de tijdrit van bijna 3km behaalde Levi een 3e plaats. Bij de rit in lijn lag het tempo meteen erg hoog en al snel was de helft van het peloton gelost. 17 rondjes, dus 17x de berg op. Jamie had helaas niet de benen. Levi en Finn reden sterk mee en bepaalden mede het tempo. Bij een demarrage van een renner wist Levi het wiel te pakken, samen hebben ze de laatste rondjes uitgereden. Bij de sprint wist Levi de winst van de rit in lijn te pakken en kwam zo in het eindklassement op een 2e plaats.  Finn trok de kar bij de achtervolgers en wist daar weg te komen in de laatste ronde en werd 3e in de rit in lijn en 5e in het eindklassement.