NK Elspeet

Vandaag 21 juni starten we om 9 uur in Vierhouten, nabij sportpark, met de categorieën nieuwelingen en junior dames. Deze rijden een afstand van 16.2 kilometer en finishen in Elspeet op de Apeldoornseweg. Vanaf 12 uur starten de overige categorieën allemaal in Elspeet, waar ook de finish is.

De STARTTIJDEN STAAN OP; https://cyclingonline.info/

De junior mannen rijden een ronde van 21 km en de dames, beloften en elite mannen rijden 2 keer de ronder van 21 km. Start is in Elspeet naast restaurant op de brink, waar ook de permanence is gesitueerd en de finish is nabij restaurant de Blokhut aan de Apeldoornseweg, vlakbij de start locatie.

Kacper Gieryk

Vandaag is ook de start van het Pools Kampioenschap TT U23, om 15:21 zal Kacper Gieryk als uittredend kampioen als laatste van het startpodium rijden. Afstand bedraagt 32 kilometer.