Vandaag 2 juli, wist Lars van Oord van JEGG-DJR Academy in de laatste etappe van het tweedaagse ‘Criterium European des Jeunes’ in Luxemburg als 18e over de meet te gaan. De etappe van Munshausen – Munshausen was pittig en hoewel er geen grote uitslagen waren, was weer wel een ervaring om in zware wedstrijden te koersen. Vandaag hadden allen een slechte startpositie ten gevolge van de etappe op zaterdag 1 juli. De wedstrijd werd meteen hard gemaakt en vooral de wind zorgde ervoor dat er vier renners van JRGG-DJR Academy man in de hopeloze waaier terecht waren gekomen. Lars, Bob en Nick knokken zich terug naar het peleton en sluiten na 30 km weer terug aan bij de hoofdmacht. De 15 koplopers waren toen al gevlogen. Direct na de aansluiting is Lars van Oord met vier vluchters doorgereden en behaalde zo nog de top twintig en ging als 18e over de meet. Aron van Vugt  werd 44e, Nick Koenis 49e en Bob Overdevest 54e.

Het tweedaagse Criterium European des Jeunes in Luxemburg was een een internationale wedstrijd in de categorie U14. JEGG-DJR Academy stond aan de start met Aron van Vugt, Pieter Verstraete, Bob Overdevest,  Lars van Oord en de eerste jaars nieuweling  Nick Koenis.  De eerste etappe op zaterdag 1 juli werd door ook de vele valpartijen een ware afvalrace. Met Bob en  Aron in de voorste groep van 35 renners (30 & 33). Helaas kreeg Lars op een beslissend moment in de koers materiaalpech – niet doorgegeven aan de jury-  en zo werden wij de  laatste wagen in de koers en mochten we hem niet terugbrengen naar de karavaan. Nick en Pieter hebben naar vermogen gereden.