Zondag kwamen we aan bij onze verblijfplaats in Marlieux en het zag er goed uit.
Maandag eerste etappe,
Vroeg aan het ontbijt voor een goede bodem, om daarna op tijd naar de start plaats te gaan, na een goede wedstrijd voorbereiding op tijd naar de start voor een goede plek; de start was gelijk hard, we hadden aan het einde 44 gemiddeld ????, daarna snel herstellen en goed eten.
Dinsdag, de tweede etappe en de eerste Alpen rit. Weer vroeg ontbijt en weer klaar maken voor de zware rit met twee cols. Hectische dag met veel valpartijen, Loek lag er al bij na 3 kilometer, maar gelukkig minimale schade. De eerste 25 kilometer hadden we 50 gemiddeld. Twee zware cols, gelijk daarna en een steile afdaling was een hele belevenis voor ons allemaal. Helaas Aron de laatste afdaling in het prikkeldraad geëindigd. ( en daardoor de volgende dag niet kunnen starten). Woensdag de derde etappe en ook de koninginnenrit. Na 3 kilometer de eerste col van 4 kilometer aan 7 procent legde de wedstrijd al snel in de plooi. Vandaag gelukkig geen valpartijen voor ons. Iedereen bekaf aan de finish en de 11e plaats in het ploegenklassement was voor ons. Wij willen iedereen bedanken die ons heeft geholpen de afgelopen dagen, Loek, Nick, Ties, Aron, Lars