Kelly van Dijk heeft vandaag (27 aug.) de Ronde van Wouw op haar naam geschreven. De wedstrijd onder de naam van de GP JUMBO WOUW en voor de dames was de afstand 40 kilometer. Chantal Verstraten werd knap zesde.

Afgelopen donderdag (24 aug) streden de dames van JEGG-DJR Academy in het Belgische Erpe-Mere in de omgeving van Aalst.om de prijzen in de eerste editie voor de vrouwen van de GP Lucien van Impe. De voorgaande edities waren alleen voor de elite mannen maar de organisatie is over gestapt naar de vrouwen, waarvoor het volgend jaar een UCI koers is.

Er moesten 800 hoogtemeters overbrugd worden, maar dat was toch niet selectief. Want ongeveer 60 rensters doken op de finishlijn af voor een massasprint00000. Daarbij zaten de vijf vrouwen van JEGG-DJR Academy. Noa Jansen  en Elisa Serne eindigden keurig in de top tien, met respectievelijk een zesde en een negende plaats. Miranda Bik, Noor Dekker en Juliet Eickhof finishten daar kort achter in de groep.