In het  Zuid-Hollandse Zuidland werd afgelopen zaterdag (26 aug) een wedstrijd voor nieuwelingen verreden ( Omloop/criterium ). Namens JEGG-DJR Academy stonden; Nick Koenis en Lars van Oord aan de start. Lars werd na een lange ontsnapping op 5 km voor de finish achterhaald door het peloton. Nick nam daarna direct de aanval over maar werd (na een solo van 5 km) in de laatste 300 meter door het aanstormende peloton in gehaald en finishte als 10e. Lars; pakte wel de leidersprijs, werd 3e in het ronde-klassement en de prijs voor de strijdlust, maar geen eindprijs meer. Ook dat is koers.

Zondag 27 augustus stonde 5 nieuwelingen van JEGG-DJR Academy aan de start in Gouda – de woonplaats van Ties Kruithof – en dus de lokale favoriet. Lekker gekoerst en allemaal met een eindprijs weer naar huis.  Lars van oord werd 5e, Bob Overdevest 6e, Ties Kruithof 15e, Nick Koenis 16e en Loek Graafmans 18e.