Art Uithoven wist afgelopen zondag 3 september in de Kermisronde van De Weebosch in categorei 1 bij de jeugd de tweede plaats te veroveren.  Art had een slechte start en vertrok als laatste. Toen hij zich na een ronde vooraan het peloton melde, had Nederlands Kampioen Huib van Spreeuwel al een voorsprong van zo’n 50 meter op de rest van het veld. Art zette direct de achtervolging in en wist aan te sluiten bij de koploper. Niet veel later sloot er nog een renner aan waardoor drie renners om de podiumplaatsen zouden sprinten. Art werd 2e, achter Huib van Spreeuwel. Trisha  Baah wist lang bij het peloton te blijven en werd uiteindelijk 10e. Na 3 wedstrijden staat Art nu ook 2e in de strijd om het Kempenklassement, met een minimale achterstand op Huib van Spreeuwel. Volgende week is de laatste wedstrijd en heeft Art nog volop kans om met de groene leiderstrui naar huis te gaan.

In categorie 5 waren Levi van der Kaa en Finn Klaus namens JEGG-DJR Academy weer de smaakmakers van de koers. In de tweede ronde wist Levi met 2 andere jongens te demarreren. Levi moest ze na enige tijd laten gaan, vervolgens de laatste 12 km alleen gereden voor een 3e plaats. Finn de sprint gewonnen van het peloton voor een 5e plaats.