De junioren van JEGG-DJR Academy gingen zondag 10 september met zijn achten van start in de Franse klassieker La Bercycle Classic  een lastige koers met een geaccidenteerd parcours rondom het kasteel van Berzy-le-Sec, ten westen van Reims. De klassieker bestaat uit een ploegentijdrit over 10 kilometer en een rit in lijn over 117 kilometer. In de ploegentijdrit wisten de junioren met een fantastische strijd het podium te veroveren met een tweede plaats op slechts vijf seconden achter de winnende Franse ploeg Argenteuil.

De rit in lijn werd verreden onder tropische omstandigheden over 117 km op een heuvelachtig parcours, met finish boven op de 1 kilometer lange klim richting het kasteel van Berzy-le-Sec. Na amper 10 km werd de koers tijdelijk geneutraliseerd vanwege een enorme valpartij waarbij meer dan de helft van het peloton op de grond lag. Ook onze renners werden niet gespaard. Toinne Vriezen, onze vooruitgeschoven man op dit terrein, had behoorlijke averij opgelopen aan hand, heup en elleboog. Na de herstart reed er nabij kilometerpaal 30 een kopgroep van 7 weg met daarbij ondanks de zijn val Toinne Vriezen. Zij reden een mooie voorsprong van anderhalve minuut bij elkaar. Het peloton dunde naarmate de wedstrijd verder uit tot een 20-tal eenheden. De laatste 2 ronden sloeg de onrust toe en waren er voortdurend veranderingen qua koerssituatie. Uiteindelijk wisten Hidde Swart en Denley van Weijnbergen  in de laatste ronde nog te ontsnappen. Toinne moest moegestreden de kop laten lopen. Denley ging als 8e over de meet, Hidde Swart werd 9e en Toinne ging als 14e over de meet.

Mede door het goede resultaat in de ploegentijdrit, reden in het algemeen klassement twee man bij de top-tien en eindigde 4 kleppers van JEGG-DJR Academy bij de eerste twintig.  Denley eindigde op plaats 7, werd Toinne 10e, Hidde Swart werd 11e en Luka Wissink kwam als de nummer 15 het algemeen klassement binnen.