Zondag 10 september werd de ronde van Hank verreden. Bij de nieuwelingen waren de renners van JEGG- DJR Academy vanaf de start actief om er een harde wedstrijd van te maken. Nick Koenis trok als eerste ten strijde met 4 medevluchters. De voorsprong bleef lange tijd op slechts maximaal 10 seconden steken. Nog drie  renners weten nog net de oversteek naar de kopgroep te maken, met daarbij Lars van Oord die zijn naam als de plaatselijke favoriet in zijn thuiswedstrijd waar wil maken. Gestaag wordt de voorsprong van de nieuwe kopgroep uitgebouwd naar 35 seconden.  Ondertussen  heeft Bob Overdevest zich ook los kunnen maken van het sterk uitgedunde peloton en begint met een klein groepje aan de achtervolging. Met nog 2 ronden te gaan plaatst Lars een demarrage  en krijgt een kleine voorsprong die hij tot aan de finish vasthoudt en daarmee de winst veiligstelt. Nick die ook uit de kopgroep is ontsnapt wordt kort achter Lars tweede, zodat het podium beheerst wordt door JEGG-DJR Academy. Bob Overdevest wordt netjes 9e, Aron van Vugt 27e en Ties Kruithof 43e . Loek Graafmans had nog last van zijn blessure opgelopen bij een valpartij een week daarvoor. Hij wist de koers uit te rijden, maar beloofde komend weekend in de ronde van Hil en Moer tot de topfavorieten te behoren.