Mila Prins wist bij de 11-12jarigen in de  veldrit in Roosendaal als eerste bij de meisjes over de meet te gaan.  Ze had de pech dat ze in een veld van 49 deelnemer achterin moest starten. Maar een na een sterke inhaalrace wist ze in het totaalklassement als 8e  te finishen. Julian de Peinder maakt een sterke indruk bij zijn debuut in de categorie 5-6jarigen. Met nog maar twee trainingen in de benen wist hij zijn inhaalrace tot een goed einde te brengen.  In de leeftijdscategorie 7-8jarigen wist Sjoerd Leeuws vanaf de laatste startplaats in een veld van 26 deelnemers door te stoten naar de 15e positie op de meet.

Jamie Cornelis, rijdend in categorie 6, kende een stevig veldritweekend in het noorden van het land waar hij twee keer bij de eerst twintig wist te finishen. Zaterdag 21 oktober reed hij in de modderige veldrit in Meppel naar een 19e plaats. Zondag 22 oktober had hij een goede startpositie in Hoogeveen. Het parcours was niet alleen zwaar maar ook technisch met veel balkjes en steile hellingen. Jamie kon zich goed handhaven en ging als 17e over de streep.