Beste (ouders van) leden van WV De Jonge Renner,

Het einde van 2023 nadert. We hopen dat jullie dit jaar weer hebben kunnen genieten van een mooi en sportief wielerseizoen. De veldrijders gaan nog even door, maar voor velen is het nu even rust tot het wegseizoen weer begint. Voor het nieuwe seizoen 2024 hebben we al veel nieuwe leden kunnen verwelkomen bij onze vereniging, waar we heel blij mee zijn.

Er zijn momenteel een aantal mooie ontwikkelingen gaande binnen onze vereniging. Meer hierover leest u binnenkort o.a. op onze website. Daarnaast zal dit ook besproken worden op de Algemene ledenvergadering

Graag willen we u erop wijzen dat eventuele opzegging van het lidmaatschap moet gebeuren vóór 1-12-2023. U kunt dit doen middels een mail aan ledenadministratie@dejongerenner.nl. Zo kunnen wij dit ook tijdig doorgeven aan de KNWU. Opzeggen na die datum betekent dat u voor het jaar 2024 nog contributie moet betalen.

Opzeggen van het lidmaatschap kan pas gebeuren nadat eventuele materialen die eigendom zijn van de vereniging ingeleverd zijn bij de desbetreffende ploegleider.

Alvast dank voor uw medewerking,

met sportieve groet,

Bestuur WV De Jonge Renner / JEGG-DJR Academy