Juliët Eickhof is zondag 26 november in Apeldoorn, Nederlands kampioen op het baanonderdeel omnium geworden. Daarmee volgt ze Lorena Wiebes op. Juliët wist in de afsluitende puntenkoers een ronde voorsprong te pakken en zo Nienke Veenhoven, die het zilver pakte, van de eerste plaats te verdringen. Want de puntenkoers moest de beslissing brengen. Juliet, Nienke en Lisa van Belle -die uiteindelijk het brons pakte-, stonden bij de start gelijk in punten. Het spande er dus om, Nienke bleek vaak te sterk bij de tussensprints. Julíët, net terug uit Japan, aarzelde geen moment toen ze na een tussensprint er vandoor ging en een ronde voorspong kon pakken en zo het goud veilig te stellen. Een dolgelukkige Juliët, die dit jaar al het zilver pakte op het NK tijdrijden en goud bij het NK studentenkampioenschap tijdrijden, keek ook alvast vooruit naar het NK baanwielrennen eind december. Daar wil ze ook nog een kampioenstrui veroveren.