Faas van Mook reed afgelopen zaterdag 9 december een fantastische koers in het veld. In Spijkenisse wist hij in categorie 2 de winst te pakken. Met een snelle start wist hij meteen de kop in de wedstrijd te pakken en stond die ook niet meer af. Faas kwam zo met een stevige voorsprong van bijna twee minuten over de meet.
In Hapert reed Owen Pieper zondag 10 december zijn tweede wedstrijd in categorie 4. Owen reed ook dit keer weer een sterke koers waar hij weer veel geleerd heeft. Na zijn valpartij moest hij hard werken om zijn verloren positie weer goed te make Hij heeft er weer 3 andere renners voor moeten inhalen om weer terug op zijn positie te komen. Daar was hij blij mee en ging als 17e over de finish. In categorie 6 had Finn Klaus het lastiger. Hij moest van de dertigste startplaats vertrekken en kon zich terug knokken op een uitdagend parcours en kwam als 18e over de finish. Seth Witvliet had een betere start en vertrok vanaf positie 18. Hij klom steeds verder naar voren en raakte in de strijd om de 14e plaats betrokken bij een valpartij waardoor hij niet verder kon. Zijn strijd eindige op plaats 15.

Seth Witvliet in Hapert

In Rijsbergen bij de WBVC-veldrit verdedigden Bram van Dinteren, Ethan Janssen, Trisha Baah en Sjoerd Seeuws de kleuren van JEGG-DJR Academy. Bram kende een goede kwam in een mooi groepje van 5 renners terecht. Na de 2e ronde viel het groepje uit elkaar en reed Bram solo meteen stevig tempo, ondanks dat het zompige gras best wel zwaar was, naar de finish. Ethan Janssen reed vandaag in Rijsbergen na vorige week in Oosterhout zijn tweede wedstrijd. Er was een heerlijk zonnetje maar het parcours was door het drassige gras behoorlijk zwaar. Hij startte als 32e en kwam als 18e over de streep. Trisha Baah vond het een hele leuke wedstrijd en kwam als 17e over de finish. Sjoerd Seeuws reed in de categorie 7/8-jarigen. Bij het inrijden had hij pech met de fiets. Uiteindelijk kon hij toch nog van start. Tijdens wedstrijd was zijn ketting eraf gevallen. Maar hij wist alsnog toch mooi 19de te worden.

Trisha Baah in Rijsbergen