Sam van Miert is zondag 7 januari in de jeugdcategorie bij de jongens op derde geëindigd in de jeugdveldrit in Zeeland.  Sam moest vertrekken van de laatste startplaats maar kende een snelle start en pakte meteen een aantal plaatsen. Het technische en uitdagende parcours kende ook venijnige klimmetjes, die veel inspanning eisten. Elke ronde wist hij steeds dichter bij de kop in de cross te geraken en kon hij zelfs mee-sprinten voor de ereplaatsen. Maar zijn eerdere inspanningen in zijn superieure inhaalrace speelden hem parten en werd hij alsnog derde.

De overige kleppers van JEGG-DJR Academy Seth Witvliet (cat. 4) Bram van Dinteren (cat. 5) en Jens van Baal (cat. 6) reden in hun categorieën naar respectievelijk de 19e, de 26e  en de 14e  positie.

Jens van Baal

Mila Prins reed op zaterdag 6 januari in de jeugdveldrit in Venlo, dankzij haar kwaliteiten op de technische gedeelten naar de tiende plaats.